Om os

FIRMAPROFIL

Midtvest Brænde blev etableret i 2017 af brødrene Vestergaard, hvor deres forældres lagde rammer til virksomhedens aktiviteter, hvor aktiviteterne i dag stadig foregår.

I 2020 blev ejerkredsen reduceret fra 2 til 1.​

Midtvest Brænde har siden etableringen i 2017 været igennem en meget stor vækst, som har gjort at ejer strukturen blev omlagt i 2022 fra selveje til anpartsselskab, så virksomheden i dag hedder Midtvest Brænde ApS.

En af hovedaktiviteterne hos Midtvest Brænde ApS er kløvearbejde, hvor vi kommer langt omkring med vores save-kløveanlæg, hvor der det sidste års tid, er løbet mere end 2000 rummeter træ igennem maskinen.

Opgaver som træfældning med motorsav, topkapning af vanskelige træer, klipning eller fældning af læhegn, er blevet nogle af virksomhedens nye aktiviteter.

Midtvest Brænde ApS har de sidste par år fået etableret nogle nye og gode samarbejdspantener, som gør at vi i fællesskab, kan varetage endnu større og specielle opgaver.

Hos Midtvest Brænde ApS ligger vi meget vægt på gode oplevelser, relation, tillid og tilfredse kunder, dette forsøger vi at opnå, ved at aflevere alle vores opgaver med stor faglig kvalitet og stolthed, til aftalt tid og pris.​

Vi er aldrig længere væk en telefon, så giv os et kald for en uforpligtende snak, om dine ønsker og behov, så finder vi helt sikkert også en god løsning til dig. ​

Se denne video om hvad vil kan tilbyde jer

om os - Midtvest Brænde ApS - 1 logo 1 - Om os

Kontakt os

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon  42 18 05 61 eller send en e-mail til info@midtvestbraende.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.