Træfældning

PROFESSIONEL TRÆFÆLDNING

​SKAL DU HAVE FÆLDET ET ELLER FLERE TRÆER PÅ DIN GRUND?

Har du et eller flere træer på din grund, som skygger for solen, tager din udsigt, eller som står meget tæt på dit hus? Hvis du har brug for professionel hjælp til træfældning, så er du kommet til det helt rigtige firma.

Hos Midtvest Brænde ApS står vi klar til at hjælpe dig i forbindelse med beskæring, topkapning og fældning af træer. Vi dækker et stort geografisk område og kører således ud til kunder i bl.a. Ringkøbing, Herning, Silkeborg og Holstebro. Vi kører gerne længere efter større opgaver, så tøv ikke med at give os et kald.​ 

VI HAR ET STORT FOKUS PÅ SIKKERHEDEN

Sikkerhed og nul risiko i forbindelse med vores arbejde med træfældning er noget, som vi vægter utroligt højt. Derfor sørger vi naturligvis altid for at have sikkerheden i orden, når vi skal fælde et eller flere træer på din grund, således at der hverken sker skade på personer, bygninger eller omgivelserne omkring træet.

Hvis uheldet mod forventning skulle være ude, så er vi selvfølgelig forsikret.

5 FORDELE VED AT LADE OS VARETAGE DIN TRÆFÆLDNING

Vi ønsker i særdeleshed at fremhæve følgende 5 fordele ved at lade os varetage din træfældning:

  1. ​Vi vægter sikkerhed og nul risiko højt
  2. ​Vi er forsikret
  3. ​Hos os er kvaliteten altid i top
  4. ​Vi tilbyder fordelagtige priser
  5. ​Vi kommer gerne forbi til en besigtigelse, inden vi afgiver et tilbud – det er gratis og helt uforpligtende

SKAL VI FÆLDE DIT TRÆ?

Kunne du tænke dig at få solen ind i din have og nyde de dejlige sommeraftener, mens du kan se solen gå ned, eller kunne du bare godt tænke dig at minimere risikoen for, at der opstår skader på dit hus som følge af store træer på din grund? Så lad os hos Midtvest Brænde ApS varetage din træfældning.

Vi kommer gerne forbi din adresse til en uforpligtende besigtigelse og en snak med dig, inden vi afgiver et tilbud med en fast pris.


Kontakt os

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon  42 18 05 61 eller send en e-mail til info@midtvestbraende.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.