Topkapning

Professionel topkapning

Topkapning af træer kræver ekspertise og det rette udstyr

Store træer på en grund kan ofte ikke fældes på normal vis, fordi træerne står for tæt på fx bygninger, og du derfor risikerer skade på disse, når træet kommer ned. Her er topkapning den sikre løsning, der gør, at træet tages ned i bidder uden risiko for omkringliggende bygninger, veje og andet.

Hos Midtvest Brænde ApS har vi udstyret, erfaringen og ekspertisen til at påtage os alle former for topkapning – selv de mere krævende opgaver, hvor træer står klos op af bygninger, naboskel eller andet. Vores kunder kommer fra Holstebro, Ringkøbing, Herning, Silkeborg og øvrige dele af Jylland – og vi hjælper også gerne dig, hvis du har et eller flere træer, der skal ned.

Vores kunder tæller både private husejere og sommerhusejere, virksomheder, kommuner og organisationer.

Topkapning med fokus på sikkerhed

Når vi laver en topkapning af et eller flere træer, har vi sikkerhed i arbejdet som vores førsteprioritet, både hvad angår os selv – og hvad angår din ejendom, din have, naboen, vejen udenfor og andet, der skal tages hensyn til forbindelse med en sikker og veludført topkapning, hvor træet eller træerne populært sagt fældes oppefra og ned.

Med Midtvest Brænde ApS får du:

  • Sikker og veludført topkapning
  • Forsikring hvis der mod forventning sker skade på ejendom eller andet
  • Uforpligtende besigtigelse af opgaven
  • Et uforpligtende tilbud
  • Fair og konkurrencedygtige priser
Uforpligtende besigtigelse

Da ikke to opgaver er ens, afgiver vi tilbud på baggrund af en grundig besigtigelse, der hvor vi skal lave topkapning eller fældning af træer – eller en kombination af disse. Besigtigelsen er gratis og uforpligtende for dig, den tjener blot til, at vi kan danne os en overblik og give dig det bedst mulige tilbud i forhold til dine behov og ønsker. Efter besigtigelsen modtager du et skræddersyet tilbud på din opgave, og vores tilbud er naturligvis også helt uforpligtende for dig.

Brug for et tilbud på topkapning?

Tænker du, at topkapning af træer er løsningen på din grund, eller ønsker du råd og vejledning om, hvordan et eller flere træer bedst fjernes, da er du velkommen til at ringe til os på telefon: 42180561 eller sende en E-mail til: info@midtvestbraende.dk.

Vi påtager os også større opgaver, hvis der fx skal fjernes træer langs veje, ved togstrækninger eller andre steder, hvor det er afgørende, at træerne tages ned på en forsvarlig måde med den mindst mulige risiko.


Kontakt os

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon  42 18 05 61 eller send en e-mail til info@midtvestbraende.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.